1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ

   Ο σύλλογος μας, πήρε την πρωτοβουλία να διοργανώσει έκθεση φωτογραφίας στο "Σπίτι των Νέων" στο Γαλαξίδι, από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 έως την Καθαρή Δευτέρα 7 Μαρτίου και ώρα 13.00 με θέμα  "Ταξίδι στο χρόνο"από τα παλιά στα σύγχρονα μουτζουρώματα τις φωτιές και  τα αποκριάτικα έθιμα του Γαλαξιδιού
    Με την βοήθεια του φίλου μας φωτογράφου,  Ηλία Μασσάρου και μαθητών του Γυμνασίου, θα σχεδιάσουμε μια μικρή αναδρομή στο παρελθόν,  από το αρχείο φωτογραφιών φίλων και συγγενών.
   Τα έσοδα της εκδήλωσης, η οποία εντάσσεται στις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του ενιαίου Δήμου Δελφών, θα παραχωρηθούν στο Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Γαλαξιδίου, ώς ενίσχυση για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικής και ψυχαγωγικής εκδρομής μαθητών του Γυμνασίου Γαλαξιδίου. Παρακαλούμε για την συμμετοχή σας και την ενίσχυση της εκδήλωσης. 

                                                           το Δ.Σ
ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ
 Δείτε παρακάτω μερικά από τα σχόλια των επισκεπτών...
Οι έγχρωμες φωτογραφίες είναι καταπληκτικές, αλλά το ασπρόμαυρο ταξίδι στο χρόνο είναι ακόμη πιο συναρπαστικό.  Συγχαρητήρια για την προσπάθεια.
Ζωή Τσάμη - Λουκία Ζαχαροπούλου

Πολύ ωραία έκθεση. Μπράβο στον ΚΡΙΣΣΑΙΟ και τον Ηλία
Ε’ τάξη Δημοτικού Σχολείου Γαλαξιδίου

Φοβερές φωτογραφίες στα κολάζ!!!   Νίκος Αρβανιτάς
Ήταν very good!!!  Δήμητρα Γκιόνη

Συγχαρητήρια για την θαυμάσια έκθεση, μνήμες από το Αλευρομουτζούρωμα,  κουράγιο και αισιοδοξία για τους νέους. 
 Γιώργος Τσαουσάκης
Ευχαριστώ για μία πολλή ωραία έκθεση μαζί με βίντεο. Το σπίτι των νέων να χρησιμοποιείται συνέχεια για εκδηλώσεις για νέους και από νέους. Και σε ανώτερα.
Βούλα Μανωλούδη
Η διαχρονική παρουσίαση του εθίμου συνιστά επικαιροποίηση. Η έκθεση αυτή πρέπει να καθιερωθεί στα πλαίσια των εκδηλώσεων των Απόκρεω και του Αλευρομουτζουρώματος. Θερμά συγχαρητήρια στους συντελεστές. Με τιμή.
 Γιώργος Χαρ. Νάκος  Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου
Επισκέφτηκα το σπίτι των νέων και είδα τις υπέροχες φωτογραφίες απ’ το παρελθόν το Γαλαξίδι και τα Αλευρομουτζουρώματα. Εύχομαι η έκθεση να μεγαλώνει κάθε χρόνο και να κάνετε όλο και περισσότερο κόσμο να βλέπει τον τόσο όμορφο αυτό τόπο. Καλή συνέχεια-Καλή επιτυχία!
Ι.Φ

Εξαιρετική δουλειά να είστε πάντα χαμογελαστοί και ευφάνταστοι. Φιλιά και ευχές.
Ζωή Φιλιππίδη
Να είστε όλοι πάντα καλά! Ευχαριστούμε για την φιλοξενία.
Άννα - Προκόπης - Παναγής
Ελπίζω του χρόνου η έκθεση να εμπλουτισθεί με περισσότερο παρελθόν και πολύ περισσότερο μέλλον. Οι φωτογραφίες σου καταπληκτικές. Καλή Επιτυχία.
Ζ.Α.

Εύγε, οι μνήμες πρέπει να μένουν ζωντανές. Εύγε.  Βιβή

Μακάρι το Γαλαξίδι να ξεχωρίζει πάντοτε και στο μέλλον για τα αποκριάτικα έθιμά του.
Βούλα

Η έκθεση είναι πολύ ωραία! Μπράβο!  Β. Σ.

Μπράβο για την φανταστική σας έκθεση.   Αθηνά Πράππα

Μου άρεσε!  Αφροδίτη Κουμπούλη

Εξαιρετική προσπάθεια για το παρελθόν και ευτυχώς που έγινε από τους δύτες. Μπράβο!
Τζίνα Προκαλάμου

Το καλύτερο μακροβούτι στις αναμνήσεις μας. Μπράβο Νίκο μου.  Βασίλης

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή, εύχομαι να αποτελέσει την αρχή μιας ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας για το Αλευρομουτζούρωμα. Προτείνω από δω και στο εξής να μαζεύουμε και να αρχειοθετούμε φωτογραφίες με το Αλευρομουτζούρωμα, έτσι ώστε τα εγγόνια μας να μας βλέπουν και να καμαρώνουν το Γαλαξειδάκι μας. Το σπίτι των νέων είναι για τους νέους, δώστε ευκαιρίες να το επισκέπτονται πιο συχνά.
Μπράβο, Ζωή Σουλάντζου και εγώ μαζί σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: