1998-2021

1998-2021 23 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ 23 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..



Στα πράσα! Παράνομο ψάρεμα στον Κορινθιακό

Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των αρμοδίων, φαίνεται ότι το παράνομο ψάρεμα στον Κορινθιακό Κόλπο και μάλιστα με παράνομα μέσα, φαίνεται πως καλά κρατεί. Και αυτό γιατί πριν από λίγα λεπτά, αναγνώστης επικοινώνησε με το loutraki365.gr, προκειμένου να καταγγείλει παράνομο ψάρεμα που γίνεται αυτή τη στιγμή (ώρα 22:00) πολύ κοντά στην περιοχή Καλάμια στην Κόρινθο.
 Το μήνυμα του αναγνώστη του loutraki365.gr:

 Αυτή τη στιγμή γρι γρι που τα στοιχεία του είναι γνωστά, καθώς φαίνεται ότι είναι μόνιμος νυχτερινός "θαμώνας" της θάλασσας, έριξε λάμπες ''ρομπότ'' για να πραγματοποιήσει το βραδυνό ψάρεμά του σε πολύ κοντινή απόσταση από την ακτή(όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες)μη τηρώντας τους νόμους προστασίας του Κορινθιακού κόλπου και οδεύοντας προς την ολοκληρωτική εξαφάνιση των ψαριών στον κόλπο αυτό. Αυτό το φαΙνόμενο που συνεχίζεται καιρό τώρα εμποδίζει και την καθημερινότητα των παράκτιων ψαράδων που ψαρεύουν στον κόλπο.
 Έχω επικοινωνήσει πολλές φορές με το Λιμενικό αλλά δεν υπήρξε κανένα αποτέλεσμα. Ελπίζω τώρα να ευαισθητοποιηθούν οι Αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: